GEZOCHT: mensen die als kind ervaring hebben (gehad) met méér dan twee ouders of een stiefouder

Voor een advies over het belang van het kind in meerouderschap en meeroudergezag willen wij graag in gesprek met twee groepen mensen die tussen de 16 en 35 jaar oud zijn:

1. Mensen die als kind vanaf de geboorte te maken hebben (gehad) met meer dan twee ouders *

2. Mensen die als kind te maken hebben (gehad) met minimaal één stiefouder

* Bijvoorbeeld: een moeder en twee vaders, twee moeders en twee vaders of twee moeders en een vader die alle drie of vier bij de opvoeding betrokken zijn/waren.

Op maandag 22 april 2024 organiseren wij in de middag/avond (tijden volgen nog) vlakbij Station Utrecht Centraal focusgroepen waarin jij en de andere deelnemers ervaringen, wensen en behoeften rondom het onderwerp meerouderschap en -gezag met ons kunnen delen. De focus van ons advies ligt op het belang van het kind bij conflicten over belangrijke beslissingen in het leven van het kind. Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren aan de invulling van het belang van het kind in dit advies.

Daarnaast wordt jouw deelname beloond met een cadeaukaart en krijg je een reiskostenvergoeding.

Ben of ken jij iemand tussen 16 en 35 jaar die in van de twee bovenstaande groepen past? Dan willen wij heel graag met jou in gesprek. Meld je aan door je naam, leeftijd en groep (1 of 2) te mailen naar: s.e.rap@rsj.nl.

Groep aan tafel
Beeld: ©RSJ